ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Lång dag

2011-09-06 21:10:30 / 0 kommentarer ..


När jag kom hem gjorde jag ett inlägg, sen efter det sommnade jag med datorn i knät haha ... Trött chey ;) Sov till halv 6 och sen åt jag och stack på träningen. Skulle ha skippat det då vi körde Liverpool (Galetjobbig övning) och jag är ju sjuk. det brännde i halsen i slutet. Aja! Väl hemma tog jag en vaaaarm dusch och nu sitter jag här! Ska gå och lägga mej tidigt ikväll och hoppas på att jag blir frisk!
Idag gav Isabell honom en omgång massage med laser. Ellinor mockade och fixade sånt, taaack (: Sen gick hon ut med honom när hon gick med Joshua. Btw så veterinärbesiktigas Joshua imorron, om han går igenom åker han i helgen :( kommer verkligen sakna lilla Joshi, och slår vad om att Smirre kommer sakna honom dubbel så mycket! Undra hur det kommer gå och skilja på dom två ?bästisarna. Ingen annan häst får någonsin vara med dom, dom är alltid längst bort tillsammans.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Här får du följa mig, Irma, och min ponny Enets Smirnoff i med- och motgångar!
  

Jag heter Irma, är 14 år och har en egen ponny som heter Enets Smirnoff. Han är född 2003 och e. Rodlease Dancing Gold. Vi tävlar i mestadels dressyr, men även hoppning och ska antagligen debutera fälttävlan i sommar. Vill du läsa mer om mig och Smirre? Tryck på 'Läs mer om mig' här under!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!