ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

imorron ...

2011-09-15 20:44:34 / 0 kommentarer ..


kommer att bli ganska stressigt. slutar ganska tidigt i skolan, chillar hemma och klockan 5 börjar min fotbollsträning. Tränar vanligtvis från 17:00-18:30. Men imorron ska jag träna för Gitta 18:30, så kanske 18:00 kommer mamma och hämtar mej och skjussar mej till stallet. Amanda ska ta in Smirre och borsta honom s¨kan jag komma dit och göra iordning honom efter att jag har bytt om.

Behövs verkligen träning nu. Tror att träningsverken har hållit i sej för Smirre är inte alls lika fin som han var i hlegen för Fredrik. Ska rida lösgörande på honom imorron därför, bara tänka på att ha honom mellan hjälperna, och så rider jag ut barbacka i skogen på honom på lördag. rider lösgörande och bara får honom mjuk. På söndag gäller det! Då är det lag och då ska vi vara som allra bäst. Fast i laget är det bara en LB:1 haha, har inte ridit det på år känns det som. LB-programmen är så trååååkiga :( Måste göra små tempoväxlingar hela tiden för att Smirre inte ska somna till haha.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Här får du följa mig, Irma, och min ponny Enets Smirnoff i med- och motgångar!
  

Jag heter Irma, är 14 år och har en egen ponny som heter Enets Smirnoff. Han är född 2003 och e. Rodlease Dancing Gold. Vi tävlar i mestadels dressyr, men även hoppning och ska antagligen debutera fälttävlan i sommar. Vill du läsa mer om mig och Smirre? Tryck på 'Läs mer om mig' här under!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!