ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

barbacka ritt i snöovädret

2011-03-18 21:16:03 / 0 kommentarer ..


Efter att jag hade klippt mej skulle jag hem och byta om och sen iväg till stallet. Blev lite krångel med nyckeln, och kom iväg lite senare än tänkt. Så jag orkade inte sadla (a) Så lat är jag ^^.
Travade lite först och sen galopperade jag på våran "busgaloppsträcka". Brukar alltid ge järnet där så jag hade lite sjå med att INTE låta honom springa så snabbt som han ville. Och så när han inte sprang lika snabbt l'ngre fick jag hela tiden lyfta upp huvudet på honom så han inte skulle börja bocka. Lite småbockningar kom det väl, men inte så svåra. han är ju bara glad :) Vände sedan och travade tillbaka, och så vände jag igen och tog andra galoppen oxå. Då lät jag honom sträcka ut så mkt som han ville. Fort gick det kan jag lova!
Red lite på stallplanen sen lång och låg i trav.
Nu är det varning för barn på 3an! :D


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Här får du följa mig, Irma, och min ponny Enets Smirnoff i med- och motgångar!
  

Jag heter Irma, är 14 år och har en egen ponny som heter Enets Smirnoff. Han är född 2003 och e. Rodlease Dancing Gold. Vi tävlar i mestadels dressyr, men även hoppning och ska antagligen debutera fälttävlan i sommar. Vill du läsa mer om mig och Smirre? Tryck på 'Läs mer om mig' här under!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!