ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Sommaren 2011

2011-09-13 16:03:23 / 1 kommentarer ..


Min sommar i bilder.Precis precis i början av Juni åkte jag utomlands till Rom. Helt klart ett ställe jag SKA tillbaka till. Underbart var det där.Ibörjan av Juni debuterade jag och Smirre regionalt. gick dåligt och vi fick 60,2%Vi debuterade LC+5 och LB. Kom trea i LC+5, på söndagen hoppade vi laget och LB. hela helgen gick väl sådär halvbra, hade minst ett stopp i varje klass haha ...


Vi var på tredagar träningsläger i Hudik med utvecklingsteamet. Smirre gick superbra och hela helgen var verkligen superkul! En helg värd att minnas!Vi tävlade i Sorf och satte nytt personligt rekord i LA:1an, 73,83%!Jag , mamma och Smirre åkte på vårat första meeting som vi sov borta på. Reg meeting i Insjön. där red vi LA:1 som vi kom tvåa i, debuterade Lag 03 och LAP:1.Sommarens absoluta höjdpnuk var helt klart New Forest SM 2011! En helg som jag kommer minnas hela mitt liv, trotts lite halvbra ritter så var det den roligaste händelsen på hela sommaren. Längtar tillbaka <3I Augusti toktränade vi på efter att Smirre hade fått gått på bete. tränade massor för Anna och även för Hanchen, och så testade vi på att träna för Nina vilket gav otroligt mycket! Efter den träningen var det verkligen något som släppte och vi gjorde framsteg för framsteg varej ridtur!Jag och Smirre gjorde vår bästa tävling någonsin i slutet av sommaren, vann LA:1 på 69% och vann LA:4 på 65%.

Kommentarer

Superfina bilder och snygga outfits! :)

2011-09-13 17:55:06
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Här får du följa mig, Irma, och min ponny Enets Smirnoff i med- och motgångar!
  

Jag heter Irma, är 14 år och har en egen ponny som heter Enets Smirnoff. Han är född 2003 och e. Rodlease Dancing Gold. Vi tävlar i mestadels dressyr, men även hoppning och ska antagligen debutera fälttävlan i sommar. Vill du läsa mer om mig och Smirre? Tryck på 'Läs mer om mig' här under!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!