ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

träning dag 2

2011-09-11 21:45:17 / 2 kommentarer ..


Han var superfin idag! Vi jobbade på med öppnor och slutor, mellangångarter och enkla byten. han vart riktigt trött för han har väl inte jobbat på sådär bra med bakbenen på lännge! hade schvung och takt. Superfin var han! Fredrik sa att det inte skulle vara omöjligt för oss att starta en LAP:1 med bra resultat för oss två. Är ju en reg/nat ponnydressyr om en månad som vi hade tänkt vara med på iomed att den är så nära, men han sa att det kanske skulle kunna bli svårt att få honom helt klar till dess. att han skulle behöva stärka sej mer och att det tar lite längre än en månad. (enligt Fredrik ska man helst kunna rida på 70% när man debuterar en ny klass ;) , men är ju bara bra så man inte knäcker hästarna mentalt för att man startar en försvår klass) .

Supernöjd med träningen idag! När vi sen kom hem till stallet flyttade vi in Cactus och Smirre blev kär (a)två dagsfärska bilder, fina fina Smirre <3

Kommentarer

Verkligen en jätte söt ponny, fin blogg också :)

2011-09-11 22:26:00
Julia

Fast 70% rider sällan folk på i LAP1. tycker du ska kunna rida på 60% för de är godkänt. Och sen vet kanske inte fredrik att smirre har gått LAP1 på 66% för 1,5år sedan :P

Så enligt mej är ni klara för reg LAP1 :) man måste ju starta klassen några gånger för att få rutin och bättre resultat :)

2011-09-11 22:32:29
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Här får du följa mig, Irma, och min ponny Enets Smirnoff i med- och motgångar!
  

Jag heter Irma, är 14 år och har en egen ponny som heter Enets Smirnoff. Han är född 2003 och e. Rodlease Dancing Gold. Vi tävlar i mestadels dressyr, men även hoppning och ska antagligen debutera fälttävlan i sommar. Vill du läsa mer om mig och Smirre? Tryck på 'Läs mer om mig' här under!


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!